Groepslessen: betaling en tarieven

Onze groepslessen zijn te betalen via een kwartaalkaart of met losse lessen. De kwartaalkaart is een abonnement voor 3 maanden met daarin 13 wekelijkse paardrijlessen. De kaart maakt de lessen voordeliger per keer. Als je een les hebt gemist en je op tijd voor deze les had afgemeld (24 uur van tevoren), mag je één keer per kwartaal een les inhalen. Rijd je twee keer per week, dan mag je twee gemiste lessen per kwartaal inhalen. Je kunt deze inhaal les zelf inplannen via de Manegeplan app. Als je liever per losse les blijft betalen, geef dit dan duidelijk aan via de mail. Wij gaan ervan uit dat nieuwe ruiters standaard met een kwartaalkaart willen beginnen. Mocht je als nieuwe ruiter tijdens een lopend kwartaal willen starten, worden er losse lessen berekend.

De betaling voor de lessen vindt plaats middels een automatische incasso (indien je akkoord mee bent). Dan wordt iedere kwartaalkaart in drie delen opgesplitst en automatisch afgeboekt van uw rekening. Dit levert dus een aanzienlijke kostenspreiding op. Mocht je liever niet via automatische incasso willen betalen, dan sturen we je aan het begin van ieder kwartaal een betaalverzoek.

 

De tarieven per 1 april 2024 zijn als volgt:

 

Starterspakket

 Voor het Starterspakket betaal je eenmalig € 150,-.

 

Tarieven Groepslessen

Kwartaalkaart

Tweede kwartaalkaart per ruiter

Losse les

<16 jaar

€ 166,-

€ 131,-

€ 16,-

Pensionklant <16 jaar

€ 131,-

€ 104,-

 

>16 jaar

€ 200,-

€ 166,-

€ 20,-

Pensionklant >16 jaar

€ 165,-

€ 138,-

 

 

Vakantieperiode

Tijdens het derde kwartaal, juli tot en met september, zijn er 6 weken geen vaste lessen. Dit is altijd dezelfde periode waarin de basisscholen ook vakantie hebben. Vandaar dat er tijdens deze periode een ander tarief is voor de kwartaalkaart. In plaats van 13 lessen rekenen we 7 lessen per kwartaalkaart. Wel zijn er in deze periode inschrijflessen beschikbaar, waarvoor je je via de Manegeplan app kunt inschrijven. Voor kwartaalkaarthouders zijn de tarieven per les hetzelfde.

Tarieven groepslessen in vakantieperiode

Vakantie kwartaalkaart

Tweede kwartaalkaart per ruiter

<16 jaar

€ 90,-

€ 71,-

Pensionklant <16 jaar

€ 71,-

€ 56,-

>16 jaar

€ 108,-

€ 90,-

Pensionklant >16 jaar

€ 90,-

€ 75,-

 

De leeftijd die je hebt aan het begin van de kwartaalkaart hebt is geldend.

      Afgemelde en gemiste lessen kunnen niet worden verrekend.

 

Privé les

Voor pensionklanten is er de mogelijkheid om privé lessen te nemen. Hieronder vind je de prijzen.

Privé les 1 uur

€ 45,-

Privé les ½ uur

€ 25,-

 

Pensionstalling

Je hebt bij ons de mogelijkheid om je paard in volpension te stallen. De paarden gaan gedurende de zomermaanden iedere dag een halve dag in vaste groepen naar de wei. Gedurende de wintermaanden gaan de paarden 6 dagen per week een halve dag (in dezelfde groepen) in ruime paddocks. Wil je je paard liever apart buiten laten zetten (paddock), dan kan dat tegen een meerprijs van € 22,- per maand.

Pony t/m 1.48 meter (officieel gemeten)

€ 308,- / maand

Pony t/m 1.569 meter (officieel gemeten)

€ 334,- / maand

Paard

€ 350,- / maand

Agenda

   
   
   
   
   
   
   
   
Naar boven...